Nehoda pri Kvetnici si vyžiadala jeden ľudský život a jedno ťažké zranenie

14.04.2006 Poprad

Kvetnica 14. marca (TASR) - Jeden ľudský život a jedno ťažké zranenie si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo dnes po 09.00 h na štátnej ceste v katast...
Kvetnica 14. marca (TASR) - Jeden ľudský život a jedno ťažké zranenie si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo dnes po 09.00 h na štátnej ceste v katastri obce Kvetnica v Popradskom okrese.

Na tomto úseku cesty sa čelne zrazilo osobné motorové
vozidlo Opel Corsa z Maďarska s Peugeotom s popradským evidenčným
číslom. V Opli došlo k usmrteniu a ťažkému zraneniu pasažiera, v
druhom havarovanom aute sa viezli dvaja dospelí a dve deti pripútané v
sedačkách. Posádku s popradským evidenčným číslom údajne bez
zranení previezli záchranári na pozorovanie do popradskej nemocnice.
Pri nehode asistovali popradskí hasiči. TASR o tom informoval zdroj z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Doplnené:

Občan Maďarska, vodič osobného auta Opel Corsa zahynul pri dnešnej dopoludňajšej dopravnej nehode pri Poprade. Spolujazdec utrpel ťažké zranenie a je hospitalizovaný v nemocnici.
Išlo o čelnú zrážku s autom značky Peugeot 308 s evidenčným číslom okresu Popradu. V ňom boli štyri osoby, na krátke pozorovanie odviezli do nemocnice dve maloleté deti z osádky.
O nehode informoval službukonajúci z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) SR v Prešove. Na mieste zasahovali členovia HaZZ z Popradu. Vyslobodili ľudí z havarovaných áut a pomáhali lekárom.
 

Vyberte región

mark